Slider

Dit voorjaar konden de leden van de VO-ING stemmen voor een nieuwe Ledenraad. Na diverse oproepen hadden zich een aantal leden kandidaat gesteld. Hieruit is een nieuwe Ledenraad gekozen, zie het artikel hierover. Echter in rayon West is er nog een vacature. In de eerste vergadering van de nieuwe ledenraad is er een nieuw bestuur gekozen. De nieuwe bestuursleden hebben geen zitting meer in de Ledenraad, waardoor er nog een tweetal vacatures bijkomen. Een in rayon Oost en een in rayon Noord West.
Dus voelt u zich betrokken bij de VO-ING en heeft u er al vaker over gedacht met uw kennis en ervaring iets te kunnen betekenen voor onze vereniging, stelt u zich dan beschikbaar voor een van de vrije plaatsen in de genoemde rayons. De ledenraad is het hoogste orgaan binnen onze vereniging. Zij stelt het bestuur samen, controleert haar en heeft een besluitvormende stem bij diverse aangelegenheden. Als het ware De Tweede Kamer die de regering controleert.

Dus schroom niet en stuur een mailtje met in het kort een aantal gegevens over uzelf, korte omschrijving loopbaan, eventuele expertise en motivatie kandidaatsteling naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Willem Jan van Munster
Voorzitter Verkiezingscommissie

 

­