Oud collega’s gezocht!
Het secretariaat krijgt met enige regelmaat berichten van leden die op zoek zijn naar oud collega’s. Daarom zijn wij gestart met een nieuwe rubriek op onze site. Stuur uw bericht door middel van onderstaand formulier (maximaal 200 woorden) en wij zullen dit direct op de site plaatsen. Op deze manier kunt u weer in contact komen met oud collega’s die om wat voor reden dan ook “uit beeld” zijn geraakt. Een mooie gelegenheid om een verloren contact weer te herstellen en continueren.

 

Collega's gezocht

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

0/200

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
| De heer A (Arjan) Vink - Gouda - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op zoek naar (oud)medewerkers van ING Gouda, Burg Van Reenensingel van de periode 1997-2009. Op 28 januari 2023 wordt er een reünie georganiseerd. Aanmelden kan nog.
| A (Arjan) Vink - Gouda - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ik ben dit jaar pas lid geworden van deze "club" Ben benieuwd wie er nog meer lid zijn van NMB/ING Gouda. Leuk om elkaar weer eens te ontmoeten
| De heer H (Henk) van Dijk - Amsterdam - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Misschien eens een hapje en drankje doen in de voormalige Rijkspostspaarbank (RPS).
| De heer H.A. (Hans ) Schramade/van Rekom - Nijmegen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dries Schot
Harrie Goris
Martin Wolters
| De heer P.E. (Peter) Rommens - Bergen op Zoom - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De heer Ed Oud. Zeer gewaardeerde collega bij kantoor Bergen op Zoom in de periode 1988-1996. Samen met hem de Nijmeegse vierdaagse gelopen en goede herinneringen aan deze periode. Zou hem graag sprek
| De heer L (Leo) Verschuur - Arnhem - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heb jij ook gewerkt bij KS Arnhem Postgiro/Postbank/Telefoonbank dat zoeken wij ook jou voor de 2e reünie in mei 2022 www.facebook.com/groups/390118901647225 vind je vele collega´s en foto´s van toen
| De heer H.G. (Henk) Smit - Krommenie - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ik heb vanaf 1971 tot 1980 op
assurantieafdeling HK-frederiksplein nw,hk irenestraat
gewerkt, daarna Alkmaar/Beverwijk/Krommenie/Zaandam/UOZ enz
| De heer J A (José) Schoel - Heiloo - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mijn idee is om een groep op te richten met ex-expats (repats) om met elkaar ervaringen uit te wisselen/ te delen. Vaak is bij terugkeer de omgeving niet echt geïnteresseerd in de ervaringen. Dus...
| De heer Anton (Anton) Duivenvoorden - Lisse - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
bakkie doen ?
| De heer J.M. (Jan) Aubertijn - Voorburg - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jan v.d. Wolf, woonde in Amersfoort en was mijn chef bij P&B in hfd.knt ING A'dam
| De heer A.G. (ARIE) Den Ouden - Poortugaal - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
L Wittmer Verzijl Lenie
| De heer R.W.N. (Ruud) Pijlman - Tilburg - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Oud collega's van NMB kantoor, gevestigd op de centrale markt in de Jan van Galenstraat te Amsterdam.
Tevens voorkantoor gevestigd in Marcanti, Jan van Galenstraat, Amsterdam
| De heer H (Hans) de Vries - Roelofarendsveen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ben Steer werkzaam op Kantoor Nijmegen
| De heer Rob (Rob) Bakker - Voorschoten - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hans (J.H.M.) Eetgerink. Hans is een oud collega. Wij samen voorzagen de diverse kantoren van nieuwe telefooncentrales. Wij werkten voor het Informatie Technologie Centrum in Amsterdam Zuid. Adviseur in het departement “Voice & Video Communications” In het Computercentrum. De laatste jaren was J.G. Rotteveel onze baas. Hans woonde in Eindhoven.
| Mevrouw B.H. (Bibie Hasina) Chiragally - Amsterdam - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bart Frank /AZ
Beste Bart
Hoe gaat het met je en vrouwlief. Ik hoop dat je geniet van je pensioen.
Groetjes
Ex Collega
Hasina
| Mevrouw V. (Ginny) Felix - Amsterdam - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hans Kraamer, Henk Jornick, Jan Hagen, Els Bos
| De heer N. (Nico) den Boer - Gouda - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In verband met het plan voor een reünie van de oude OR DIT zoeken we mw. A.C. (Carin) Schellingerhout.
| J.C.M. (Gracia) Blanker - Broek op Langedijk - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nora .Schutte te Duivendrecht
| De heer T.C. (Theo) Bikker - Hilversum - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mogelijke oud collega's uit periode 1980 tot 2014. Ik ben m.n. werkzaam geweest in Midden Nederland en Amsterdam waarvan laatste 15 jaar bij Risk management.
| De heer A.R. (Lex) Welter - Capelle aan den IJssel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag kom ik weer in contact met Joke Uittenbogaard. Eerst studie genote, later collega bij NN, na een tussenpoos weer collega bij ING. Daarna is contact helaas verloren gegaan. Mvg Lex Welter
| De heer L.C. (Leo) Adel - Rotterdam - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In de periode 1979 - 1984 heb ik gewerkt bij de Westland/Utrecht Hypotheekbank, kantoor Rotterdam, gehuisvest in het Hilton hotel.
| De heer C.F,E. (Carl) de Dooij - Delft - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Collega's uit Delft en Het West- en Oostland. Heb vanaf 1967 een 42 1/2 jaar bij NMB/ING gewerkt, Laatste job was in de Glastuinbouw Nederland
| De heer WJR (Wout) van Hulst - Banga, Filippijnen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ik heb van 1980 tot 2008 bij ING Bank en zijn juridische voorlopers gewerkt. In 2008 ben ik geemigreerd naar de Filippijnen.
Ik roep oud-collega's op om met mij te mailen.
| De heer F.c.j.m.m. (Frank) Bertens - Veenendaal - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Collega’s uit Tilburg 1966-1970 en HK 1970-2007. Ik kom uit Tilburg, via Amsterdam, de Bijlmer en Maarssen nu in Veenendaal.
| De heer F (Frans) Blommers - Purmerend - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op dit moment niet een specifieke ex collega. Na 25 jaar Westland/Utrecht de rest bij Ing gewerkt in diverse IT functies.
| De heer P.J. (Peter) Bruijn - Hendrik-Ido-Ambacht - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Schade Inspecteur:
Ton Bogerds
Otto Onos
| De heer j (joop) wolbers - woerden - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jan van Oordt (woonde vroeger in Zeist), heeft gewerkt bij CenE te Utrecht
| De heer A. (Ab) Gobets - Vriescheloo - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Van 1957-2000 gewerkt op het HK in Amsterdam. Begonnen op de Herengracht 568 bij De Assurantie Afdeling van de NMB. Tot 2000 alle NMB/ING panden in Amsterdam van binnen gezien. Nog collega's aanwezig?
| De heer A. (André) Wolters - Maassluis - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op dit moment niet maar vindt het wel leuk om contact te hebben die hebben gewerkt in de kantorenorganisatie van Rotterdam en Den Haag.
| De heer C.L.J. (Cees) de Heij - Almere - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hessel van der Meer
| De heer J.A.M. (John) Gigengack - Amstelveen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op dit moment niet iemand
| De heer L. (Leen) Rottier - Vlissingen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mn. Hypoth. (daarvoor Geldbedrijf, Financieringsbank, Buitenl.etc.) Vanaf 1969 tot 2005 Regiobank Goes, Opl, Kant. Vlissingen, Distr. ZWN Goes, Distr. ZWN Dordrecht. Leuk herinneringen op te halen.
| De heer J.J (Johan) Timmer - Harderwijk - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Net zoals Gijs Savert, zou ik graag in contact komen met oud collega’s.
Mijn loopbaan begon in 1970 bij ons mooie kantoor Harderwijk afd kredieten. Tot 1990. Daarna 12 jaar kantoor Ermelo
| De heer W.A. (Wim) Weghorst - Hengelo - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Arie van Hek
Dick Rapstok
| G. () Derkx - Venlo - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Geen behoefte
| De heer M (Mario) Van Schaik - Zaandam - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rinia Lozeeda
| De heer H. (Herman) van Gemerden - Alblasserdam - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
iedereen die gewerkt heeft in Rotterdam vanaf de jaren '70 tot 2010
| De heer R. (Rob) Stravers - Amsterdam - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nashma Bakridi
Een geweldige collega op de toen hectische afdeling Bedrijfssparen
| De heer J A M (John) Cuppen - Venray - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
misschien zoekt iemand mij
| De heer CBM (Karel) Joukes - Almere - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Oud medewerkers van Vola, Nationale-Nederlanden Financiële Diensten, interAdvies en ING /DB/CIO
| De heer F.M. (Frans) van den Houten - Driebergen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In 1976 begonnen in Bunnik, daarna Wijk bij Duurstede, Driebergen, Utr.Rijnlaan, Loosdrecht, Utr.Vredenburg, toen weer Driebergen en als laatste Houten. collega’s waar ik mee heb samengewerkt.
| Mevrouw EM (Lizette) Van Schinkel de Groot - Zoetermeer - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klantenservice postbankDenHaag Later over naar Amsterdam ingb
| De heer j c (john) rietbergen - amstelveen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
collegas die in bucharest hebben gezeten
| De heer G. (Gijs) Savert - BOSCH EN DUIN - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In verband met slechthorendheid is het voor mij helaas niet meer mogelijk bijeenkomsten van VO-ING bij te wonen. Toch denk ik nog vaak terug aan die mooie tijd bij onze bank en zou best nog eens contact met oud collega’s willen hebben; mailen is daarvoor een prima gelegenheid!
Mijn loopbaan omvat in grote lijnen twee perioden: van 1971 tot 1980 bij het secretariaat van de raad van bestuur van de NMB in Amsterdam. Daarna, en dat ligt wat verser in het geheugen, het regiokantoor Midden-Nederland in Zeist, later de ING regio Midden-Oost in Arnhem. Eindfunctie: hoofd personeelszaken en opleidingen.
Begin van deze eeuw was ik verder betrokken bij de totstandkoming van de VSI, zowel in Centraal Nederland als in het landelijk bestuur.
Reacties zie ik graag tegemoet!
Gijs Savert E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.