Slider

Om te kunnen inschrijven op de activiteiten dient u ingelogd te zijn. Bent u niet ingelogd? Klik dan op de oranje knop INLOGGEN, rechtsboven.

Maximaal aantal deelnemers: 30
Nog beschikbare plaatsen: -2

(VOL) 25 maart 2019: Erven en schenken anno 2019 en verder.

Van 25 maart 2019 17:30 tot 21:00

U kunt helaas niet meer inschrijven.

Erven en schenken anno 2019 en verder.

 poelgeest 1poelgeest 2    

Geacht lid van de VO-ING.

Als VO-ING Commissie Leden in Verbinding hebben wij het initiatief genomen om met regelmaat netwerkbijeenkomsten te organiseren in de avonduren die een combinatie zijn van elkaar ontmoeten plus kennis- en informatieoverdracht over diverse actuele persoonlijke financiële onderwerpen. Denk daarbij aan onderwerpen zoals pensioenvoorziening, hypotheken, erf- en schenkingsrecht, vermogensontwikkeling, etc.

De eerste bijeenkomst in deze reeks heeft afgelopen 29 november plaatsgevonden. Het onderwerp van die avond betrof ontwikkelingen in de wereld van hypotheken, waarbij het verband met het pensioen voor het voetlicht werd gebracht. Met een mooie opkomst die avond kijken we terug op een bijzonder geslaagde bijeenkomst.
Graag nodigen wij je nu uit om deel te nemen aan een avondbijeenkomst met als thema “Schenken en Erven anno 2019 en verder”.

Notaris Linda van de Oudeweetering zal deze avond voor ons inhoudelijk verzorgen. Zij is gevestigd in Oegstgeest, waar zij de houder is van een notarispraktijk onder haar eigen naam. Evenals de vorige keer heeft de avond het karakter van een workshop met een combinatie van inhoud en onderlinge interactie. Als inhoudelijk deskundige zal Linda ons meenemen in mogelijkheden en beperkingen waar we mee rekening hebben te houden als we een keuze willen, kunnen én wellicht ook moeten maken wat betreft erven en schenken nu en in de toekomst.

De bijeenkomst op 25 maart 2019 zal in Oegstgeest plaatsvinden. We zijn dan te gast bij Kasteel Oud Poelgeest. Poelgeesterweg 1, Oegstgeest. Kasteel Oud-Poelgeest is een stijlvol tot, restaurant, zalencentrum en hotel omgebouwd voormalig woonhuis van professor Boerhaave.

De bijeenkomst starten we met een ontvangst om 17.30 uur met een drankje en daarna gaan we aan de slag met een workshop en sluiten af met het gezamenlijk nuttigen van een maaltijd.
De eindtijd van de avond is rond 21.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid om na te borrelen en eventuele nieuwe en bestaande contacten verder te verdiepen.

Om de bijeenkomst effectief te houden willen we het aantal deelnemers beperkt houden maar wel met een minimum van 20 personen. Dus wees er snel bij met aanmelden.
Mocht het nu niet lukken of passen in je agenda dan zullen zich zeker nieuwe gelegenheden voordoen om bij een van onze bijeenkomsten aanwezig te zijn!
Van elke deelnemer vragen wij een bijdrage in de kosten ad € 32,50. Daarmee krijg je toegang tot een inspirerende en informatieve bijeenkomst over erven en schenken inclusief een prima maaltijd, drankjes én veel (netwerk-)plezier.

We hopen jou te zien op 25 maart 2019 in Oegstgeest!


­