Slider

Om te kunnen inschrijven op de activiteiten dient u ingelogd te zijn. Bent u niet ingelogd? Klik dan op de oranje knop INLOGGEN, rechtsboven.

Maximaal aantal deelnemers: 60
Nog beschikbare plaatsen: -2

(Vol) Dinsdag 26 maart 2019: Excursie Regeringscentrum in Den Haag.

Van 26 maart 2019 11:00 tot 14:00

U kunt helaas niet meer inschrijven.

 2ekamer1 Kopienieuwspoort Kopiebinnenhof2 Kopie

Wegens enorm succes opnieuw Rondleiding Tweede Kamer en Ridderzaal in Den Haag op 26 maart.

Op dinsdag 26 maart organiseert Rayon Midden een bezoek aan de Tweede Kamer en de Ridderzaal in Den Haag. We krijgen een korte film te zien over 750 jaar geschiedenis Binnenhof en een rondleiding van 1,5 uur. Deskundige gidsen verzorgen de rondleidingen en maken twee groepen van maximaal 30 personenen elk. Na afloop krijgt u een lunch geserveerd in Nieuwspoort. Na de lunch kan er plaats genomen worden op de publieke tribune van de Tweede Kamer.  Aangezien iedereen kan plaatsnemen op de tribune, hopen we dat er voldoende ruimte is voor ons allemaal.

In de Tweede Kamer gelden strikte veiligheidsmaatregelen, vergeet u niet een geldige legitimatie mee te nemen, anders komt u er niet in!

Slecht ter been?

De Ridderzaal en de filmzaal zijn niet toegankelijk voor rolstoelers en mensen die zeer slecht ter been zijn, omdat deze alleen per trap bereikbaar zijn.

Programma
11.00 
Verzamelen bij het Bezoekerscentrum van  Prodemos. In verband met de gereserveerde tijdsloten in de Ridderzaal en Tweede Kamer starten de rondleidingen stipt op tijd.  
Wij verwachten u uiterlijk 5 minuten voor aanvang van de rondleiding bij het bezoekerscentrum.

11.00 – 11.15 Start rondleidingen

12.45 -  Lunch in Nieuwspoort

Locaties
Bezoekerscentrum van ProDemos
Hofweg 1A
2511 AA Den Haag

Internationaal Perscentrum Nieuwspoort
Lange Poten 10
2511 CL Den Haag

Bereikbaarheid ProDemos

Parkeren: met de auto
Wanneer u met de auto naar ProDemos komt, kunt u in één van parkeergarages parkeren. De garages Plein, Grote Markt, Malieveld, Muzeplein, Toernooiveld en Torenplein liggen allemaal op loopafstand van het bezoekerscentrum.

Openbaar vervoer
Vanaf Den Haag Centraal loopt u in 10 minuten naar het bezoekerscentrum.

Kosten
De kosten bedragen € 10,00 per persoon (voor het totale programma) en worden geïncasseerd nadat u zich via de website heeft aangemeld.
Let op, uiterste inschrijfdatum is15 februari. Er is plaats voor 60 personen, dus vol is vol.

Dieet
Heeft u een lactose-, glutenvrij dieet of iets anders, geef dit dan aan de organisatoren door. (zie onderstaand)

Vragen
Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u een dieetwens doorgeven, neem dan contact op met  Wim Kastelijn tel. 06 44 51 78 48 of Liesbeth Willekes tel. 06 29 25 67 56.
Voor allerlei vragen over de wijze van aanmelden, zoals de noodzakelijke gebruikersnaam en wachtwoord, kunt u gebruik maken van de “knop” contact op onze website. 
Wij  kijken er naar uit u te kunnen verwelkomen op 26 maart!

Met vriendelijke groet,

Namens VO-ING Rayon Midden


­