Slider
Maximaal aantal deelnemers: 50
Nog beschikbare plaatsen: 1

GEANNULEERD 23 en 24 april 2020; Tweedaagse reis naar Hamburg inclusief een bezoek aan de Airbusfabriek

Van 23 april 2020 tot 21:00 uur.

Tweedaagse reis naar de bruisende hanzestad Hamburg inclusief een bezoek aan de Airbusfabriek.

 Hamburg 2 350Hamburg 1 350Superguppy 1 350

 

Rayon Noord-Nederland heeft een verzorgde 2-daagse busreis naar Hamburg vastgelegd op donderdag en vrijdag 23 en 24 april a.s. inclusief een stadsexcursie in het centrum, begeleid door een Nederlands sprekende gids en 2,5 uur durend bezoek aan de Airbusfabriek. Hamburg heeft zich ontwikkeld tot een wereldstad, maar is ook Duitslands groenste stad met veel parken en natuurschoon. Airbus produceert o.a. de A320/330/380 en de vrachtgigant ‘Beluga’ in de volksmond ook wel ‘Superguppy’ genoemd. Airbus is inmiddels grote concurrent Boeing voorbijgestreefd. Naast de excursies kunt u kennismaken met de Hamburgse binnenstad als winkelparadijs met klassieke koophuizen, boetieks en glasbekoepelde winkelcentra. Vooral ’s avonds ontplooit Hamburg zich als een bruisende stad met veel uitgaansmogelijkheden.

Programma:
Dag 1
Opstappen om 7.00 uur op transferium Oost, Zonnedauw 2, 9202PE, Drachten, of om 7.45 uur op P+R Hoogkerk of om 8.15 uur bij Van der Valk in
Zuidbroek. Alle opstapplaatsen zijn op loopafstand van een Van der Valk hotel gesitueerd en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij de grens met Duitsland is een koffiestop. Onderweg naar Hamburg wordt een lunchpakket aangeboden. NB: denk er nog wel aan een paspoort of een ander geldig grensdocument mee te nemen.
14.30-17.00 uur bezoek aan Airbus gevolgd door een diner in het ‘Hamburger Elbspeicher’ restaurant en inchecken bij Ibishotel ‘Alsterring’ voor de overnachting.

Dag 2
Ontbijt en uitchecken gevolgd door de rit naar het centrum van Hamburg voor de stadsexcursie. Hierna eigen vrijetijdsbesteding en gelegenheid voor een lunch. Daarna begint de terugreis. Tussentijds wordt gestopt in Nieuweschans voor het afscheidsdiner. Het einde van de stedentrip is bij het afscheid op de opstapplaatsen. De bus bereikt de laatste opstapplaats om 21.00 uur in Drachten.

Aantal deelnemers en kosten
Het minimum aantal deelnemers is gesteld op 35 en het maximum op 50.
De prijs per persoon varieert afhankelijk van het aantal inschrijvingen van € 140 tot € 160. Voor een 1 persoons hotelkamer wordt een toeslag van € 35 in rekening gebracht. Zodra bekend is wat de prijs zal zijn, wordt u daarover geïnformeerd. De kosten worden zoals gebruikelijk geïncasseerd.

Vragen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Bé Scholte 06 27516230
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dik van Vliet 06 48818667 mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vanaf 6 februari Piety Heidstra 06 12527876 mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden
Uiterlijk voor woensdag 1 maart a.s. kunt u zich d.m.v. de button ‘Inschrijven’ aanmelden. Heeft u problemen met het inloggen, stuur dan een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klik hier.


­