Slider
Maximaal aantal deelnemers: 40
Nog beschikbare plaatsen: 22

18 juni 2019: Erven en schenken anno 2019 en verder

Van 18 juni 2019 17:30 tot 21:00 uur.

Erven en schenken anno 2019 en verder...

 soest3 Kopiesoest2 Kopiesoest1 Kopie    

Geacht  VO-ING-lid.

Als VO-ING Commissie Leden in Verbinding hebben wij het initiatief genomen om met regelmaat netwerkbijeenkomsten te organiseren in de avonduren die een combinatie zijn van elkaar ontmoeten én kennis- en informatieoverdracht over diverse actuele persoonlijke financiële onderwerpen. Denk daarbij aan onderwerpen zoals pensioenvoorziening, hypotheken, erf- en schenkingsrecht, vermogensontwikkeling, etc.

Graag nodigen wij je daarom nu uit om deel te nemen aan een avondbijeenkomst met als thema “Schenken en Erven anno 2019 en verder” op 18 juni 2019 in Soest. Notaris Blokhuis zal deze avond voor ons inhoudelijk verzorgen. Hij is gevestigd in IJsselstein, waar hij de medehouder is van notariskantoor Blokhuis Duinstra. De avond zal het karakter hebben van een workshop met een combinatie van inhoud en onderlinge interactie. Als inhoudelijk deskundige zal notaris Blokhuis ons meenemen in mogelijkheden en beperkingen waar we mee rekening hebben te houden als we een keuze willen, kunnen én wellicht ook moeten maken wat betreft erven en schenken nu en in de toekomst.

Op dinsdag 18 juni 2019 zullen wij te gast zijn bij De Soesterduinen aan de Soesterbergsestraat 188 in Soest. De Soesterduinen is een stijlvolle brasserie en zalencentrum, waarvan de mede-eigenaar, Robbert Goedhart, een ING bank achtergrond heeft.

De bijeenkomst starten we met een ontvangst om 17.30 uur met een drankje en daarna gaan we aan de slag met een workshop en sluiten we af met het gezamenlijk nuttigen van een maaltijd. De eindtijd van de avond is rond 21.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid om na te borrelen en eventuele nieuwe en bestaande contacten verder te verdiepen.

Om de bijeenkomst effectief te houden willen we het aantal deelnemers beperkt houden maar wel met een minimum van 20 personen. Dus wees er snel bij met aanmelden. Mocht het nu niet lukken of passen in je agenda dan zullen zich zeker nieuwe gelegenheden voordoen om bij een van onze bijeenkomsten aanwezig te zijn!
Van elke deelnemer vragen wij een bijdrage in de kosten ad € 32,50. Daarmee krijg je toegang tot een inspirerende en informatieve bijeenkomst over erven en schenken inclusief een prima maaltijd, drankjes én veel (netwerk-) plezier.

Als jij, ex-ING-er, nog geen lid bent van onze vereniging en er toch bij wilt zijn meld je dan eerst aan als lid van onze vereniging:  https://www.vo-ing.nl/leden/lid-worden

We hopen jou te zien op 18 juni 2019!

VO-ING Commissie Leden in Verbinding

Johan den Hartog
Paul Vrijhoef
Mieke Keijzer-Vos
Joop Teunissen van Manen(voorzitter)

Frank Sukel(gedelegeerd lid bestuur VO-ING)


­