Slider
Maximaal aantal deelnemers: 125
Nog beschikbare plaatsen: 25

Woensdag 16 januari 2019: Nieuwjaarsbijeenkomst VO-ING Regio West te Rotterdam

Van 16 januari 2019 12:30 tot 17:00 uur.

 Lommerrijk

Met veel genoegen nodigt VO-ING Regio West u en uw partner uit voor haar Nieuwjaarsbijeenkomst op :

Woensdag 16 januari 2019 van 12.30 tot circa 17.00 uur in partycentrum
Lommerrijk, Straatweg 99, 3054 AB Rotterdam.

Vanaf 12.30 uur is de zaal open en is er een lunch met soep en broodjes.

Het officiele programma dat om 13.30 uur aanvangt luidt als volgt :

13.30 uur
Ontvangst door Christiaan Offers, lid van uw Ledenraad
13.35 uur
De laatste ontwikkelingen (o.a. indexering) bezien vanuit hetPensioenfonds ING door de heren drs. Aldrik Venemans, algemeen directeur en uitvoerend bestuurder en Wim van Iersel, directeur beleggingen en ook uitvoerend bestuurder van ons pensioenfonds
14.35 uur
Tijd voor discussie met de zaal
15.00 uur
Een optreden door Jan Reinder, spreker, trainer, illusionist en creatief denker. Met zijn Magic Minded show benadert hij de vele veranderingsprocessen op een nieuwe en uitdagende wijze. (onderaan vindt u meer informatie over Jan Reinder)
16.00 uur
Tijd voor een aangeklede borrel.
17.00 uur
Einde van de bijeenkomst

Uiterlijke aanmeldingsdatum : 10 januari
Maximaal aantal deelnemers : 125
Eigen bijdrage per persoon : € 10,--

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met Frits Dijkdrenth,
via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij kijken uit naar uw komst op 16 januari 2019,

Frits Dijkdrenth - Christiaan Offers - Klaas Klein


Jan Reinder

 jan reinder


Als spreker, trainer, illusionist en creatief denker is Jan Reinder continu bezig zich te verdiepen in denkprocessen en creativiteit. Jan Reinder inspireert en motiveert bedrijven al meer dan 15 jaar met zijn Magic Minded bedrijfsshows. Vanuit zijn perspectief als professioneel illusionist geeft hij zijn visie weer over hoe je meer kunt halen uit je werk en leven. Jan Reinder is sinds 2000 fulltime professioneel artiest.

Hij reist regelmatig naar het buitenland voor internationale TV-shows of optredens in Azië, Europa en Amerika. In zijn presentatie daagt Jan Reinder het publiek uit om op een andere manier te denken. Door magische effecten te combineren met kennis, interactieve oefeningen en humor wordt het publiek geïnspireerd om in beweging te komen. Hij laat het publiek ervaren dat je kunt veranderen hoe je naar je werk en leven kijkt.

Magic Minded brengt de boodschap van een bedrijf op een originele en krachtige manier over. Op deze manier wordt de impact van de boodschap vergroot. Jan Reinder heeft een ruim scala aan thema's die 'op maat' aan de organisatie worden gepresenteerd, zodat de inhoud van de lezing actueel en relevant is. Jan Reinder geeft bedrijfsshows, workshops en trainingen zoals: Magic Minded, Mind Boost, Magisch Beïnvloeden en meer. Waar spreekt Magic Minded over?? Over keuzes maken en veranderingsprocessen. En daarmee ook over onderwerpen als: motivatie, het onmogelijke mogelijk maken, succes, leren, gedrag, presteren, ondernemen, innoveren en groeien.


­