Slider


Nieuwjaarsbijeenkomst woensdag 9 januari in zalencentrum De Kruisweg - Marum

Van 09 januari 2019 14:00 tot 17:00

 Rijschool Bos Roden Kopiekruisweg3  


Beste collega-leden,

Het activiteitenteam VO-ING Noord nodigt u graag uit voor onze bijzondere nieuwjaarsbijeenkomst op woensdag 9 januari vanaf 14.00 uur in zalencentrum ‘De Kruisweg’ Kruisweg 1, 9363 AA in Marum, aan de A7 tussen Groningen en Drachten. Tegenover het gebouw is een groot parkeerterrein gelegen.

We beginnen met een bestuurlijk gedeelte, zoals een overzicht van de ontwikkelingen binnen onze VO-ING en een vooruitblik op de komende activiteiten.

Voor een volgend programma onderdeel hebben we autorijschool Bos uit Roden bereid gevonden om onze kennis van de nieuwe verkeersregels gedurende een uur lang professioneel bij te spijkeren.
Wist u dat er, alleen al in 2017, veertien nieuwe verkeersborden bijgekomen zijn? En: Als u bijvoorbeeld 15 jaar geleden uw rijbewijs zou hebben gehaald dat sindsdien al 40% van de wegenverkeerswet werd gewijzigd? Alle reden om deze gelegenheid te baat te nemen voor een gratis opfriscursus.

Daarnaast is er natuurlijk ook tijd om elkaar, met het glas in de hand, persoonlijk een voorspoedig 2019 toe te wensen.
Wij als activiteitencommissie Noord hebben er weer zin in en willen u, net als in 2018, verrassen met een gevarieerd aanbod aan evenementen en activiteiten.

U kunt zich hier inschrijven. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden, maar we willen natuurlijk wel graag weten of u komt.

Het activiteitenteam Noord wenst u alvast prettige feestdagen en ziet u graag op 9 januari a.s. in Marum.

NB: Heeft u problemen met het inschrijven, gebruik dan dit formulier. Geef aan met hoeveel personen u komt.

Vragen kunt u stellen aan: Ben Douwes mobiel 06 54921144, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dik van Vliet mobiel 06 48818667, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Met vriendelijke groeten van,
Piety, Suze, Bé, Ben en Dik

 


­