Slider


29 november: Jouw hypotheek en Pensioen

Van 29 november 2018 17:30 tot 21:00

Geacht lid van de VO-ING.

Als VO-ING Commissie Leden in Verbinding hebben we het initiatief genomen om in de komende maanden in de avonduren netwerkbijeenkomsten te organiseren  die een combinatie zijn van elkaar ontmoeten en informatie overdracht over diverse actuele persoonlijke financiële onderwerpen. Denk daarbij aan pensioenvoorziening, hypotheken, erf- en schenkingsrecht, vermogensontwikkeling.

De eerste bijeenkomst in deze reeks zal plaatsvinden op 29 november 2018 in Bakkum. Het onderwerp van de avond betreft ontwikkelingen in de wereld van hypotheken, waarbij het verband met het pensioen ook voor het voetlicht zal worden gebracht. Een mooie gelegenheid om meer helderheid te krijgen op vragen en wellicht ook verwarring die je hebt over de consequenties van de veranderingen in hypotheek- en pensioencondities in algemene zin op jouw persoonlijke situatie.

Namens de Vereniging Eigen Huis zal Kees van Duin de avond voor ons inhoudelijk verzorgen. Kees van Duin is specialist op het terrein van hypotheken en zal in zijn presentatie een link leggen met onze ING pensioencondities. Kees is overigens ook ex-collega van ons met een gedeeld ING verleden.

De bijeenkomst op 29 november 2018 zal in Bakkum plaatsvinden.
Na de eerste netwerkbijeenkomst vorig najaar zijn dan weer te gast bij Huize Koningsbosch, Heereweg 84, Bakkum/Castricum.
Huize Koningsbosch is een stijlvol, tot hotel, restaurant en zalencentrum omgebouwde voormalige jeugdherberg. Saskia Geraeds is met haar man eigenaar van deze mooie locatie. Wellicht ken je Saskia nog uit je ING Bank tijd. Zij was namelijk onder meer directeur van het ING Bankkantoor Personeel.

De bijeenkomst starten we met een ontvangst om 17.30 met een drankje. Daarna gaan we aan de slag met een workshop en sluiten af met het gezamenlijk nuttigen van een maaltijd.
De eindtijd van de avond is rond 21.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid om na te borrelen en eventuele nieuwe en bestaande contacten verder te verdiepen.

Om de bijeenkomst effectief te houden willen we de deelname beperken tot 40 personen. Dus wees er snel bij met aanmelden.
In het voorjaar van 2019 zullen we nieuwe bijeenkomsten organiseren. Mocht het nu niet lukken of passen in je agenda dan zullen zeker nieuwe gelegenheden zich voordoen om er bij te zijn!

Van elke deelnemer vragen wij een bijdrage in de kosten ad € 30 ,- Daarmee krijg je toegang tot een inspirerende bijeenkomst over hypotheken en pensioenen inclusief een prima maaltijd, drankjes én veel (netwerk)plezier.

We hopen je op 29 november in Bakkum te zien!


­