Slider


Woensdag 14 november: Rondleiding Tweede Kamer en Ridderzaal in Den Haag

Van 14 november 2018 11:00 tot 14:00

U kunt helaas niet meer inschrijven.

 nieuwspoort 1binnehof 2  

Op woensdag 14 november 2018 organiseert Rayon Midden een bezoek aan de Tweede Kamer en de Ridderzaal in Den Haag. We krijgen een korte film te zien over 750 jaar geschiedenis Binnenhof en een rondleiding van 1,5 uur. Deskundige gidsen verzorgen de rondleidingen in twee groepen van maximaal 30 personenen. Na afloop wordt een lunch geserveerd in Nieuwspoort. Na de lunch kan er plaats genomen worden op de publieke tribune van de Tweede Kamer. Aangezien iedereen kan plaatsnemen op de tribune, hopen we dat er voldoende ruimte is voor ons allemaal.
In de Tweede Kamer gelden strikte veiligheidsmaatregelen, vergeet u niet een geldige legitimatie mee te nemen, anders komt u er niet in!

Slecht ter been?
De Ridderzaal en de filmzaal zijn niet toegankelijk voor rolstoelers en mensen die zeer slecht ter been zijn, omdat deze alleen per trap bereikbaar zijn.

Dieet
Heeft u een lactose-, glutenvrij dieet of iets anders, geef dit dan aan ons door.

Programma
11.00 Verzamelen bij het Bezoekerscentrum van Prodemos. In verband met de gereserveerde tijdsloten in de Ridderzaal en Tweede Kamer starten de rondleidingen stipt op tijd. Wij verwachten u uiterlijk 5 minuten voor aanvang van de rondleiding bij het bezoekerscentrum.

11.00 – 11.15 Start rondleidingen
12.45 - Lunch in Nieuwspoort

Locaties
Bezoekerscentrum van ProDemos
Hofweg 1 - H
2511 AA Den Haag

Internationaal Perscentrum Nieuwspoort
Lange Poten 10
2511 CL Den Haag

Bereikbaarheid ProDemos
Parkeren: met de auto
Wanneer u met de auto naar ProDemos komt, kunt u in één van parkeergarages parkeren. De garages Plein, Grote Markt, Malieveld, Muzeplein, Toernooiveld en Torenplein liggen allemaal op loopafstand van het bezoekerscentrum.

Openbaar vervoer
Vanaf Den Haag Centraal loopt u in 10 minuten naar het bezoekerscentrum.

Kosten
De kosten bedragen € 10,00 per persoon (voor het totale programma) en worden automatisch geïncasseerd rond 14 november.
Let op, uiterste inschrijfdatum is 7 november 2018. Er is plaats voor 60 personen, dus vol is vol.

Vragen
Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u een dieetwens doorgeven, neem dan contact op met Wim Kastelijn tel. 06 44 51 78 48 of Liesbeth Willekes tel. 06 29 25 67 56.

Voor allerlei vragen over de wijze van aanmelden, zoals de noodzakelijke gebruikersnaam en wachtwoord, kunt u gebruik maken "Veel gestelde vragen" op onze website.
Wij kijken er naar uit u te kunnen verwelkomen op 14 november!

Met vriendelijke groet,
Namens VO-ING Rayon Midden


­