Maximaal aantal deelnemers: 50
Nog beschikbare plaatsen: 15

VO-ING Digitaal: Dinsdag 20 december 2022 - “De feestelijke VO-ING December Digitale Pub Quiz” 20.00 - 21.30 uur

Datum: 20 december 2022 tot 21:30 uur.
Bij Digitaal

Let op: u moet wel inloggen om in te schrijven.

VO-ING Digitaal: Dinsdag 20 december 2022 - “De feestelijke VO-ING December Digitale Pub Quiz” 20.00 - 21.30 uur

Doe mee en maak kans op een kerstpakket EN doneer tegelijkertijd aan het goede doel!

 kerst 1 300Afbeelding1


voedselbank 300Dit jaar staat de quiz ook in het teken van een goed doel: De Voedselbanken in Nederland. De Voedselbanken bestaan louter uit vrijwillige krachten en zij zijn afhankelijk van voedsel donaties en financiële bijdragen. En zeker in deze tijd van groeiende armoede vormen de Voedselbanken een belangrijke schakel om de hoogste nood in diverse Nederlandse gezinnen te ledigen. Wellicht bent u bekend met het feit dat verspreid over ons land diverse oud-ING collega’s vrijwillig actief zijn bij de Voedselbanken op allerlei gebieden van uitvoerend tot bestuurlijke functies.

Als u meespeelt met deze quiz levert u zelf een bijdrage aan dit goede doel. De kosten voor deelname zijn namelijk € 10,-. Maar deze komen volledig ten bate van de Voedselbanken. Daarbij verdubbelt de VO-ING uw bijdrage.
Voor iedere deelnemer van de quiz ontvangt de Voedselbanken € 20,- !


Meedoen aan de quiz is dus alleszins de moeite waard en wie weet wint u een mooie prijs. Meedoen zorgt daarbij voor een leuke en leerzame avond én gaat u de sportieve kennis strijd aan met oud-collega’s. Doe dus weer mee met deze unieke quiz en beleef een mooie avond met oud collega’s.
Test uw kennis van ING en rechtsvoorgangers en ook vragen over VO-ING zullen zeker niet ontbreken.

Feestelijke en spannende quiz.
Johan den Hartog, onze inmiddels goed bekende quizmaster, zal u weer op kundige en rechtvaardige wijze begeleiden bij de reis door deze feestelijke en spannende quiz.
Kortom: “Dit mag u niet missen”

Kerstpakketten
Voor de winnaars hebben wij een aantal feestelijke kerstpakketten ingekocht. De winnaar ontvangt een pakket ter waarde van € 100 , de deelnemers die eindigen op de tweede en derde plaats ontvangen een pakket van respectievelijk € 75 en € 50. Voor de plaatsen 4 tot en met 10 hebben we een mooi pakketje ter waarde van € 20,- .
Tot slot is er ook een mooi kerstpakket ter waarde van € 50 voor de winnaar van de laatste zogenaamde “Golden Question”. U maakt dus kans op een prijs tot en met de laatste vraag!

Voor deze quiz is plaats voor 50 deelnemers dus wees er snel bij en schrijf uzelf nu in.
De deelnamekosten zijn € 10,- en dit is tegelijkertijd uw donatie aan de Voedselbank.

VO-ING verdubbelt het inschrijfgeld. Bij 50 deelnemers gaat er dus € 1000,- naar de Voedselbank.
Let op: De quiz gaat pas door als er minimaal 20 deelnemers zijn!

Als u zich heeft ingeschreven ontvang u circa 1 week voorafgaand aan de quiz een mail met de link naar de meeting en nadere instructies.

U bent van harte welkom en we rekenen op een plezierige quizavond.

Commissie VO-ING Digitaal

 

­