Maximaal aantal deelnemers: 100
Nog beschikbare plaatsen: 40

VO-ING Digitaal: dinsdag 14 december - Beleggen en rendementen: hoe loopt 2021 af en wat is te verwachten in 2022?

Van 14 december 2021 tot 21:30 uur.
Bij Digitaal

VO-ING Digitale Avondbijeenkomst, dinsdag 14 december

  • “Beleggen en rendementen: hoe loopt 2021 af en wat is te verwachten in 2022?”
  • “Met de huidige inflatiecijfers veranderen dan ook de rendementen op mijn beleggingen en moet ik mijn beleggingsportefeuille veranderen?”
  • “Gaan de rentes op spaarrekeningen weer omhoog?”
  • “Welke sectoren hebben het goed gedaan en waar zit de groeiverwachting?”

Voor de beleggers onder ons zijn deze vragen een greep uit heel veel vragen. Maar beleggen is veelal koffiedik kijken en resultaten uit het verleden vormen nu eenmaal geen garantie voor de toekomst. Daarbij is het ook goed om ons bewust te zijn van de risico’s die verbonden zijn aan de diverse beleggingsmogelijkheden. Gezien de grote interesse voor financiële onderwerpen bij onze leden hebben wij daarom in samenwerking met Bob Homan, manager ING Investment Office, een digitale avondbijeenkomst georganiseerd over beleggen, rendementen en risico’s anno 2021. Op deze avond zal Bob ons meenemen in hoe hij én de ING bank aankijken tegen ontwikkelingen in de financiële wereld. Wat valt daaruit te leren en welke keuzes liggen dan voor, die eenieder van ons zou kunnen maken als het gaat over onze eigen spaar- en beleggingsgelden. En zeker ook wat de risico’s zijn van de te maken keuzes.

Over Bob Homan
Als manager van ING Investment office is Bob verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid van ING voor de klanten van ING. Onder zijn leiding en verantwoordelijkheid maakt het ING Investment office visies op financiële markten, stelt analyses op van financiële instrumenten, beheert de ING fondsen, doet het vermogensbeheer én verzorgt de communicatie rondom beleggen. Bob is vanuit zijn rol regelmatig te horen op onder meer Business Nieuws Radio over allerlei actuele ontwikkelingen in de financiële markten.
Bob Homan
   

 

Deze avondbijeenkomst past in een reeks digitale informatieavonden waar wij als VO-ING Digitaal en onze ex-collega’s van ING Bank eerder dit jaar een start mee hebben gemaakt.
De onderwerpen waar we voor kiezen zullen telkens actueel zijn en brengen een of meer aspecten voor het voetlicht waar ING mee actief is voor haar klanten.

De bijeenkomst met Bob Homan staat gepland op dinsdag 14 december. De start is om 20.00 uur en zal maximaal 1,5 uur in beslag nemen. We hebben plaats voor maximaal 100 digitale deelnemers.
Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u circa 1 week voorafgaand aan de activiteit een mailbericht met de link en meer informatie over de bijeenkomst. Mocht u nu al vragen of suggesties hebben, stuur deze dan al op voorhand naar het secretariaat van onze vereniging. Dan kunnen we deze meenemen bij de inhoudelijke behandeling op de avond zelf.

We hopen u bij deze bijeenkomst digitaal te mogen begroeten!

Commissie VO-ING Digitaal
ism Bob Homan, ING Investment Office

­