Maximaal aantal deelnemers: 45
Nog beschikbare plaatsen: 1

VO-ING: Woensdag 10 november culturele Dudok dag in Hilversum

Van 10 november 2021 tot 16:00 uur.

Woensdag 10 november culturele Dudok dag in Hilversum

De activiteiten-commissie VO-ING Rayon Midden nodigt u uit voor een culturele dag in Hilversum. De culturele activiteit start in het monumentale Raadhuis van architect Dudok en na de lunch een bus tour langs de vele Dudokgebouwen en andere markante plekken die Hilversum rijk is.

 dudok1 Aangepastdudok3 Aangepastdudok2 Aangepast

Op woensdag 10 november willen wij u graag ontvangen bij restaurant De Eendracht, ’s-Gravelandseweg 62 in Hilversum (op loopafstand van het Raadhuis).
Vanaf 10 30 uur tot 11.00 uur staat voor u een kopje koffie/thee met iets lekkers klaar.
Let op: het restaurant vraagt deze dag éénmalig naar uw QR code, al dan niet met een geldig ID bewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) OF een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor deze activiteit. Voor de gehele dag geldt dat wij alle maatregelen van de overheid strikt zullen opvolgen.

Om 11.00 uur lopen wij naar het Raadhuis waar om 11.15 uur een anderhalf uur durende rondleiding door het monumentale Dudokgebouw begint.
De groep wordt in drie groepen verdeeld met elk een eigen gids. Leuk om te weten is dat een van de gidsen op deze dag een eigen VO-ING lid is vanuit ons Rayon Midden Nederland.

Lunch
Na de rondleiding lopen wij terug naar de Eendracht.
Van 13.00 tot 14 uur nuttigen wij hier “De Eendracht”- lunch. Mocht u bepaalde producten niet eten/verdragen laat het ons voor vrijdag 5 november weten.

Bustour
Om 14 00 uur rijdt de touringcar met gids voor om ons de vele Dudokgebouwen en andere markante plekken te laten zien. Onderweg hopen wij af en toe te kunnen uitstappen. In de touringcar is het dragen van een mondkapje verplicht! Wij vragen u zelf een mondkapje mee te nemen.

Borrel
Vanaf 16 uur willen wij graag met u napraten over deze culturele middag onder het genot van een glaasje en een hapje in De Eendracht.

Openbaar vervoer
Per trein naar NS station in Hilversum, vervolgens buslijn 105/106 uitstappen bij bushalte Koninginneweg.

Auto
Navigatie: ’s Gravelandseweg 62. U kunt het parkeerterrein van het restaurant oprijden. Graag doorrijden naar de parkeerplaatsen achter het restaurant.

Kosten
Uw eigen bijdrage bedraagt 10 euro per persoon.
Als het maximale aantal van 45 personen is bereikt, sluit de inschrijving.
De inschrijfdatum sluit per 3 november of zoveel eerder als het is volgeboekt.

Wij hebben er heel veel zin in, u ook? Dan zien wij u graag in Hilversum.

Met vriendelijke groet,

Activiteiten commissie Midden Nederland

Liesbeth Willekes 06-29256756
Jan Everts 06-54371185
René Toorenburgh

 


­