Maximaal aantal deelnemers: 50
Nog beschikbare plaatsen: 41

VO-ING Digitaal: donderdag 27 mei “Oud ING-ers maatschappelijk betrokken”

Van 27 mei 2021 tot 21:30 uur.
Bij Digitaal

VO-ING Digitaal: Donderdag 27 mei 2021, 20.00-21.30 uur: “Oud ING-ers maatschappelijk betrokken”

Beste VO-ING lid,

Wel eens overwogen om na een, wellicht lange, carrière bij ING aan de slag te gaan bij een maatschappelijk betrokken organisatie die zich vooral richt op de zwakkeren in onze samenleving? Een aantal oud-ING’ers heeft deze stap gezet. Graag bieden we je de gelegenheid om met twee van hen kennis te maken in een virtuele avondbijeenkomst op 27 mei aanstaande.

Die avond zijn dan bij ons Hugo Peters en Bert van de Haar. Beiden hebben een rijk ING verleden en zetten nu hun kennis en ervaring in bij de Voedselbank en het Leger des Heils. Hugo is op vrijwillige basis werkzaam bij de distributie vestiging van de Voedselbank in Amsterdam Zijn logistieke en managementervaring, maar ook “handen uit de mouwen-mentaliteit” komen hier goed van pas. Het onderdeel waar hij werkzaam is, bedient alle lokale vestigingen van de voedselbanken in Amsterdam en de omliggende regio.
Bert van de Haar maakt deel uit van de directie van het Leger des Heils. In deze functie geeft hij leiding op landelijk niveau aan de activiteiten van het Leger des Heils in Nederland. Jarenlange managementervaring binnen de bank maakt dat Bert een belangrijke inbreng heeft in de besturing van de Leger des Heils organisatie.

De virtuele bijeenkomst zal een combinatie worden van kennismaken met Hugo en Bert en wat de achtergronden zijn van hun carrièrekeuzes. Maar ook kennismaken met de Voedselbank en het Leger des Heils en hun maatschappelijke betrokkenheid. Zij beiden bieden je de gelegenheid om een blik te werpen op wat zich op de achtergrond van het functioneren van deze organisaties afspeelt. Een kijkje in de keuken van de Voedselbank en het Leger des Heils! En mocht je je aangetrokken voelen tot het leveren van vrijwilligers werk met maatschappelijke impact, dan past deze bijeenkomst helemaal om je daar verder op te oriënteren. Zowel Hugo als Bert zullen ingaan op wat de mogelijkheden zijn in hun respectievelijke organisaties.

Is jouw interesse gewekt? Ga dan naar de website van de VO-ING en meld je aan als een van de deelnemers aan deze virtuele bijeenkomst:

Klik hier om je aan te melden

Wacht niet te lang, want ook voor deze bijeenkomst hebben we een maximum van 50 deelnemers gesteld!

We zien uit naar deze avond samen!

Commissie VO-ING Digitaal

Joop Teunissen van Manen
Frank Sukel
Irene van der Laan


Digitale tip van Colette Zonsveld!

Ik wil u attenderen op de site van het museum Het Schip in Amsterdam.
Jaren geleden organiseerde ik samen met Lia van Veen een heel mooi bezoek.

Tot dat weer mogelijk is, kunt u genieten van wat hun site u te bieden heeft:
- workshops en lezingen via zoom en livestreams,
- een interactieve persoonlijke rondleiding,
- en zelfs een pubquiz!

https://www.hetschip.nl/bezoekers/activiteiten/thuis-doen

Veel plezier gewenst met alle online-activiteiten die we samen hebben ontdekt, en die deze beperkende tijd hebben verrijkt,

Colette Zonsveld,
namens Activiteitenteam Noord - en Midden West

­