Verdiende aandacht voor uw pensioen

Waarom?

Vrijwel dagelijks wordt er in de pers melding gemaakt van allerlei aanpassingen in pensioenland zoals leeftijdsverhogingen, een beperking van de pensioen opbouw, wel of geen indexering, etc. Als (aanstaand) voormalig medewerker van ING mag u er vanuit gaan dat het voor u allemaal goed is geregeld. Toch is het van belang dat er iemand is die de vinger aan de pols houdt. Want naast de vele veranderingen in pensioenland, is er ook in de zorg veel aan de hand. Dan is het goed als u steeds wordt geïnformeerd en dat uw belangen zowel op het gebied van pensioenen als met betrekking tot onderwerpen op sociaal-economisch gebied goed worden behartigd. De Vereniging Oud-medewerkers ING (VO-ING) doet dit voor u.

Lees meer

Wijnaanbieding januari 2018

Speciaal voor VO-ING leden - deze maand heerlijke wijnen van Paul Mas uit de Languedoc, Frankrijk

Domaine Paul Mas bestaat al ruim 100 jaar. Tegenwoordig wordt het Domaine bestuurd door

Jean-Claude en Michel Mas. De wijngaarden vormen geen aaneengesloten blok, maar bevinden zich in enkele dicht opéén gelegen, klimatologisch en bodemtechnisch verschillende zones in de Midi.

De filosofie van 'Les Domaines Paul Mas' is er op gericht de typiciteit van bodem en druivenras te behouden, en tegelijkertijd een wijn te presenteren die aansluit bij wat de consument vandaag de dag vraagt: veel fruit, concentratie, kleur, geur en smaak.

Alle wijnen worden gemaakt door Michel Mas, in samenwerking met de Australische oenoloog Richard Osborne.

Wij hebben voor de VO-ING de volgende 4 wijnen  geselecteerd:

Sauvignon blanc: Helder geel met typische groene tinten. Aroma's van kruisbessen, buxus, citrus, tropisch fruit. Een prachtige rijke smaak met een mooie balans door de goede zuurgraad.

 

Chardonnay: Goudgeel van kleur. In de neus tropisch fruit met tonen van ananas, noten en vanille.

In de mond lekker vol, met wederom veel fruit gevolgd door een lange afdronk.

Merlot: Paars/rood van kleur. Aroma's van donker fruit zoals pruimen en zwarte bessen, maar ook wat kruidige indrukken. De wijn heeft een heerlijke, volle smaak met zachte tannines.

Cabernet-sauvignon: Prachtige dieppaarse kleur. Aroma's van rode en zwarte bessen, gevolgd door specerijen. In de mond is deze wijn vol en rond met zachte tannines met smaken van rijp fruit.

Alle wijnen van € 7,40 voor € 5,49!

De bestelling kan samengesteld worden zoals je zelf wilt. Vanaf 12 flessen wordt de wijn gratis thuis bezorgd in heel Nederland.

Klink op onderstaande link en je hebt de wijn binnen enkele dagen in huis.

https://dewijnzaak.nl/wijnaanbiedingvandemaand

*Er kan ook een combinatie gemaakt worden met andere wijnen op de website