Verdiende aandacht voor uw pensioen

Waarom?

Vrijwel dagelijks wordt er in de pers melding gemaakt van allerlei aanpassingen in pensioenland zoals leeftijdsverhogingen, een beperking van de pensioen opbouw, wel of geen indexering, etc. Als (aanstaand) voormalig medewerker van ING mag u er vanuit gaan dat het voor u allemaal goed is geregeld. Toch is het van belang dat er iemand is die de vinger aan de pols houdt. Want naast de vele veranderingen in pensioenland, is er ook in de zorg veel aan de hand. Dan is het goed als u steeds wordt geïnformeerd en dat uw belangen zowel op het gebied van pensioenen als met betrekking tot onderwerpen op sociaal-economisch gebied goed worden behartigd. De Vereniging Oud-medewerkers ING (VO-ING) doet dit voor u.

Lees meer

Als lid van VO-ING kunt u bij RISK Direct voortaan naast uw particuliere schadeverzekeringen (in het VO-ING Subliempakket) ook uw zakelijke schadeverzekeringen onderbrengen. Er is een ruime keuze uit verzekeraars met uitstekende voorwaarden en een prima prijsstelling.

Voor zelfstandigen

Een groeiend aantal van onze leden is na vertrek bij de oud-werkgever als zelfstandige verder gegaan. Ook voor die leden kan RISK Direct de benodigde schadeverzekeringen verzorgen. Dat kan in de zakelijke volmacht die RISK Direct van een verzekeraar heeft gekregen of als tussenpersoon bij een verzekeraar.

Welke verzekeringen?

Als ZZP’er, maar ook als mede-eigenaar van een vennootschap onder firma of als ondernemer met een besloten vennootschap (bv), wilt u de verzekeringstechnische risico’s goed afdekken. Denk hierbij aan de Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven, de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Inventaris-en goederenverzekering, maar zeker ook de Arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Vrijblijvend gratis adviesgesprek

RISK Direct biedt u de oplossingen, toegespitst op de risico’s van de branche waarin u werkzaam bent en de specifieke verzekeringsbehoeften van uw bedrijf en van uzelf.

Wilt u weten wat RISK Direct op zakelijk gebied voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met de adviseur Zakelijk van RISK Direct. Dat kan telefonisch of op locatie in Nieuwegein. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Iets dat in de verzekeringswereld bepaald niet gebruikelijk is!

Reageren

Op de site van RISK Direct, www.risk-direct.nl, kunt u een afspraak inplannen. Telefonisch bereikt u de deskundige adviseurs van RISK Direct onder telefoonnummer 030 – 634 62 44.