Verdiende aandacht voor uw pensioen

Waarom?

Vrijwel dagelijks wordt er in de pers melding gemaakt van allerlei aanpassingen in pensioenland zoals leeftijdsverhogingen, een beperking van de pensioen opbouw, wel of geen indexering, etc. Als (aanstaand) voormalig medewerker van ING mag u er vanuit gaan dat het voor u allemaal goed is geregeld. Toch is het van belang dat er iemand is die de vinger aan de pols houdt. Want naast de vele veranderingen in pensioenland, is er ook in de zorg veel aan de hand. Dan is het goed als u steeds wordt geïnformeerd en dat uw belangen zowel op het gebied van pensioenen als met betrekking tot onderwerpen op sociaal-economisch gebied goed worden behartigd. De Vereniging Oud-medewerkers ING (VO-ING) doet dit voor u.

Lees meer

Amersfoort 2  

In maart en april dit jaar heeft onze vereniging VO-ING een aantal malen een Stadswandeling door Amersfoort georganiseerd. Ons VO-ING lid, activiteiten organisator Aernout Goldberg verhaalt ons.


Naast de prachtige historische architectuur van Amersfoort heeft het bureau Amersfoortse Gidsen ons kennis laten maken met niet alleen enkele typisch Amersfoortse kroegjes maar ook met het Piet Mondriaan museum.
De hierbijgaande foto is gemaakt door onze gids Inge Vos op het grachtje pal voor het Piet Mondriaan museum en wel op Mondriaan's verjaardag. Daarnaast nog foto's van Rob Mooinen en De BN-er Maarten van Rossum verwelkomde ons hier; hij was actief met het inrichten van een tentoonstelling over Mondriaan en "De Stijl" . Daar Amersfoort bekend is als de oudste bier/-brouwerijen- stad van Nederland zal aan dat aspect bij een volgende Stadswandeling ook specifieke  aandacht 'geschonken' gaan worden !

Amersfoort 3 Amersfoort 4 Amersfoort 8 Amersfoort 9 amersfoort